Hemstäd

Har du fullt upp med annat? Säger kroppen ifrån?

Oavsett anledning kan du känna dig trygg att lämna över veckostädningen till oss. Unna dig lyxen att komma hem till ett fräscht och välstädat hem och få tid över till annat!

Övergripande hemstädsinstruktioner:

Kök:
Damning av taklister, golvlister, skåpluckor, bänkar, bord, fönster och övriga möbler i köket. (Ej prydnadssaker)
Våttorkning av skåpluckor, utvändigt kyl&frys, utvändigt diskmaskin, bänkytor, kakel. Rengöring av micro. Rostfria ytor görs rent med ett speciellt medel. Rengöring av diskbänk (svinto vid behov). Skakar av ”lätta” mattor.  Dammsuger och våtmoppar golv.

Badrum:
Damning av alla ytor. Rengöring av dusch med svamp. Rengöring av handfat och toalett (bakom & runtom). Torkar utsatta ytor på väggar. Torkar badrumsdörr och lysknappar. Punkttorkar så som lister och dörrkarmar. Skakar av ”lätta” mattor.  Dammsuger och våtmoppar golv.

Sovrum:
Damning av taklister, golvlister, kontakter, fönster, inventarier så som möbler, hyllor, speglar, tavlor. (Ej prydnadssaker) Damning med fuktig trasa på möbler, fönster, lysknappar. Punkttorkar lister & dörrkarmar vid fläckar. Torka av sovrumsdörr. Skakar av ”lätta mattor”. Dammsuga och våtmoppa golv.

Vardagsrum:
Damning av taklister, golvlister, kontakter, fönster, inventarier så som möbler, hyllor, speglar, tavlor. Damning med fuktig trasa på möbler, fönster, lysknappar, rumsdörr. Punkttorkar lister och dörrkarmar vid fläckar. Dammsuger golv, i soffor och under soffor. Skakar av ”lätta” mattor.  Våtmoppar golv.

Övriga ytor:
Damning av taklister, golvlister, kontakter, fönster, inventarier så som möbler, hyllor, speglar, tavlor. Finns trapp i huset dammas den och torkas för hand med en fuktig trasa. Damning med fuktig trasa på möbler, fönster, lysknappar, dörrar. Punkttorkar lister och dörrkarmar. Skakar av ”lätta” mattor.  Dammsuger och våtmoppar golv.

Tvättstuga:
Städningen utförs efter kundens önskemål.

Ring för prisuppgift.

Vid speciella önskemål kontakta oss på 073-4135664
Med vänlig hälsning Personalen på Motala Städ