Flyttstäd

Slipp stressen att behöva ta hand om det gamla när du så gärna vill börja med det nya. Låt oss på Motala Städ AB ta hand om din flyttstädning!

Vi lämnar ditt gamla hem skinande rent och lämnar självklart garanti på utfört arbete! Motala Städ AB följer Mäklarsamfundets riktlinjer gällande flyttstädning.

Pris: fr. 65 kr/m2 inkl. moms + framkörningsavgift på 100 kr inom Motalas tätort (Framkörningsavgift utanför motalas tätort 200 kr).
Pris inkl. RUT-avdrag fr. 32,50 kr/m2 inkl. moms.

Vad ingår i flyttstäd? Se här!

OBS! Garantin gäller ej om bostaden har tagits i besittning. Maxhöjd för fönsterputsning är 5 meter, i annat fall debiteras extra avgift för t.ex. skylift. Alla privatkunder har 10-dagars betalningsperiod för alla våra tjänster och företagskunder har 20 dagar netto.

Vi förbehåller oss rätten av avsäga oss en städning ifall vi anser att lägenheten är onormalt nedsmutsad, dock ger vi dig möjligheten till timdebitering eller ett nytt pris baserad på lägenhetens befintliga skick. OBS! Detta är mycket ovanligt, men det händer ibland att vi kommer till lägenheter som snarare behöver en sanering och inte en flyttstädning.